Big Farm volledig scherm (2024)

Leven een opwindend leven in het land met uw eigen boerderij in Goodgame Big Farm! Je hebt de leiding over het planten en oogsten van uw akkers en, natuurlijk, het verhogen van uw eigen varkens en koeien! Je hebt ook om uw zakelijke vaardigheden te bewijzen door het verkopen van uw producten op de markt. Met uw winst, dan kunt u upgraden en uitbreiden van uw bedrijf te houden totdat je de grootste boer heinde en verre!

Oom George heeft u verlaten zijn boerderij, maar helaas het is er slecht aan toe. Met behulp van zakelijke vaardigheden en de hulp van je buren, familie en vrienden kun je de overgroeide boerenerf te zetten in een mooie en welvarende boerderij weer!

Big Farm volledig scherm (1)

De eerste online boerderij strategie spel: Bouw je eigen boerderij, dieren te verhogen en deel gaan uitmaken van een grote economische cyclus. Speel nu gratis!

GGBG VOLLEDIG SCHERM

Goodgame Big Farm is online Holland spel van bedrijf Goodgame Studios, die je kunt spelen in fullscreen venster.

FAQ

1. Wat moet ik doen in het spel?

"Het spel daagt je uit om een grote en succesvolle boerderij te bouwen!Je kunt verschillende goederen verbouwen en verwerken, en je hebt alles bij de hand om een productiecyclus op te zetten om je boerderij nog beter te laten presteren."

2. Wat betekenen de symbolen aan de linkerkant?

"Daar vind je missies van verschillende personen die je hebt ontmoet in het spel. Naarmate je meer content ontgrendelt, ontvang je nieuwe missies.Als je deze missies voltooit, ontvang je geweldige beloningen, het is dus altijd de moeite waard om nieuwe missies uit te proberen."

3. Hoe produceer ik goederen en producten?

Goederen produceren is over het algemeen heel makkelijk, als je tenminste je boerderij een beetje in de gaten houdt. Het is mogelijk om verschillende planten en zaden te zaaien en verkopen. Bovendien moet je voer produceren voor je dieren en mest maken voor je vegetatie. Niks groeit uit zichzelf, maar als je je productiefaciliteiten in de gaten houdt, ben je al halverwege!

4. Hoe krijg ik goud?

"Je kunt goud op verschillende manieren in handen krijgen. Bij elk level dat je stijgt, ontvang je goud en ook door het spel dagelijks te spelen maak je kans op goud. Dit werkt alleen als je je een paar dagen op rij aanmeldt.Bovendien zijn er missies waarmee je goud verdient.En als je nog steeds problemen ondervindt, is er altijd de optie om naar onze online winkel in het spel te gaan en het goud daar te kopen."

5. Wat is het voordeel van het gebruik van boerderijgoederen en wat kan ik kopen voor goud?

"De premium boerderijgoederen leveren je heel veel voordelen op!Je hoeft niet meer te wachten tot de productie is voltooid. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer eerst voedsel voor je dieren in je molen te produceren. Het premiumvoer is kant-en-klaar, je dieren vinden het heerlijk en je kunt het meteen gebruiken.Daarnaast ontvang je nog meer ervaringspunten voor het gebruik van premiumgoederen, waardoor je sneller in level stijgt.De premium boerderijgoederen versnellen de game over het algemeen en maken alles een stuk eenvoudiger."

6. Waarom zou ik gebouwen willen verbeteren?

"Dat wil je omdat je gebruik wilt kunnen maken van het volle potentieel ervan. Neem bijvoorbeeld je molen: die wordt met elke verbetering een stuk sneller. De woningen van je arbeiders kunnen meer arbeiders bevatten, enzovoorts.Het grootste voordeel is wel de ruimtebesparing waarvan je profiteert als je je oude gebouw upgradet in plaats van een nieuw exemplaar op je boerderij te plaatsen. Je hebt maar een beperkte ruimte om te bebouwen en die moet je optimaal benutten."

7. Wat kan ik doen in het venster 'Boerderijmanagement'?

Via het venster 'Boerderijmanagement' kun je al je algemene en boerderijgoederen in het oog houden. Je kunt er bovendien premiumgoederen kopen of je producten verkopen. Daarnaast biedt het venster 'Boerderijmanagement' een overzicht van alles wat je nodig hebt op je boerderij, zoals een plantentuin, dierlijke mest, allerlei soorten voer en mest. Alles overzichtelijk in een venster.

8. Hoe kan ik decoraties opslaan en verwijderen?

Als je een decoratie wilt opslaan, moet deze eerst volledig zijn gebouwd. Vervolgens klik je op de decoratie en kies je de optie 'Opslaan' in het ringmenu. De decoratie verdwijnt van je boerderij en verschijnt in je inventaris. Als je de decoratie weer op je boerderij wilt plaatsen, kun je het hoofdmenu onder in het scherm gebruiken om naar je inventaris te gaan en de plaatsing van daaruit regelen.

9. Waarom heb ik arbeiders nodig, en hoe hou ik ze tevreden?

"Als je arbeiders tevreden zijn, bespaar je onderhoudskosten bij elke productie. Hoe blijer ze zijn, hoe beter ze hun best doen. Als ze ongelukkig zijn, stijgen de productiekosten. Er gaan dingen kapot tijdens de productie en je arbeiders zijn dan niet zo efficiënt als eerst.Het is heel makkelijk om ze tevreden te houden: ze willen vermaakt worden met decoraties op je boerderij, als tegenprestatie voor het harde werk dat ze leveren.Je hebt huizen nodig voor je arbeiders, maar heel veel huizen verminderen de tevredenheid van je arbeiders. Zorg dat je daar balans in brengt met decoraties."

10. Hoe kan ik mijn boerderij uitbreiden?

Rondom je boerderij vind je ongebruikte en begroeide grasgebieden. Als je op 'Landbouwgrond kopen' klikt, kun je deze gebieden kopen en er nieuwe dingen op bouwen. Je kunt de gebieden kopen voor Farmdollars of voor goud.

Big Farm volledig scherm (2024)

References

Top Articles
Vhl Spanish 2 Answer Key
Addison Rae Leak Pic
Urist Mcenforcer
How to know if a financial advisor is good?
Recent Obituaries Patriot Ledger
How to Type German letters ä, ö, ü and the ß on your Keyboard
Khatrimaza Movies
Heska Ulite
Moe Gangat Age
Miami Valley Hospital Central Scheduling
Cool Math Games Bucketball
How to Store Boiled Sweets
House Party 2023 Showtimes Near Marcus North Shore Cinema
Conan Exiles Thrall Master Build: Best Attributes, Armor, Skills, More
Craftology East Peoria Il
Simplify: r^4+r^3-7r^2-r+6=0 Tiger Algebra Solver
Lazarillo De Tormes Summary and Study Guide | SuperSummary
List of all the Castle's Secret Stars - Super Mario 64 Guide - IGN
Axe Throwing Milford Nh
Jang Urdu Today
Ubg98.Github.io Unblocked
Craigslist Clinton Ar
Daytonaskipthegames
Loslaten met de Sedona methode
Getmnapp
6892697335
Tokyo Spa Memphis Reviews
Violent Night Showtimes Near Johnstown Movieplex
Divide Fusion Stretch Hoodie Daunenjacke für Herren | oliv
Feathers
What Is a Yurt Tent?
WPoS's Content - Page 34
Penn State Service Management
Rubmaps H
Ellafeet.official
Chapaeva Age
Miss America Voy Board
Bozjan Platinum Coins
Craigslist Red Wing Mn
Evil Dead Rise (2023) | Film, Trailer, Kritik
Anguilla Forum Tripadvisor
Oppenheimer Showtimes Near B&B Theatres Liberty Cinema 12
VPN Free - Betternet Unlimited VPN Proxy - Chrome Web Store
✨ Flysheet for Alpha Wall Tent, Guy Ropes, D-Ring, Metal Runner & Stakes Included for Hunting, Family Camping & Outdoor Activities (12'x14', PE) — 🛍️ The Retail Market
Swoop Amazon S3
Yourcuteelena
Walmart Listings Near Me
Suppress Spell Damage Poe
About us | DELTA Fiber
Twizzlers Strawberry - 6 x 70 gram | bol
Suzanne Olsen Swift River
Laurel Hubbard’s Olympic dream dies under the world’s gaze
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5354

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.